Akid Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya’nın umresini yapıp Ka’be-i Muazzamanın içinde secdeye vardıktan sonra ruhunun Rahman’a pervaz etmesi, Hayrât Vakfı camiası olarak bizleri derinden üzmüştür. Kendisini, herkese nasip olmayan ve her iki makamda temizlendikten sonra mübarek topraklarda hüsn-i hatimeye mazhar olması itibariyle de tebrik ediyoruz.

Cenab-ı Hak Hasan Karakaya kardeşimizin ve ahirete irtihal etmiş bütün ehl-i imanın ruhlarına kemal-i rahmet, mağfiret ve meyve-i Cennet ihsan eylesin.

Merhumun aile efradına ve Akid Gazetesi çalışanlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

Hayrât Vakfı

عقد غزته سي كنل يايين يونتمني حسن قره قيانڭ عمره سني ياپوب كعبۀ معظّمه نڭ ايچنده  سجده يه  واردقدن صوڭره  روحنڭ رحمنه  پرواز ايتمه سي، خيرات وقفي جامعه سي اولارق بزلري دريندن أوزمشدر. كنديسني، هركسه  نصيب اولمايان و هر ايكي مقامده  تميزلندكدن صوڭره  مبارك طوپراقلرده  حسن خاتمه يه  مظهر اولمسي اعتباريله  ده  تبريك ايدييورز.
جناب حقّ حسن قره قيا قرداشمزڭ و آخرته  ارتحال ايتمش بتون اهل ايمانڭ روحلرينه  كمال رحمت، مغفرت و ميوۀ جنّت احسان أيله سين.
مرحومڭ عائله  افرادينه  و عقد غزته سي چاليشانلرينه  صبر جميل نياز ايدييورز.
 خيرات وقفي