Hayrat Vakfı Pendik Temsilciliğinin Pendik Belediyesi Hamid Aytaç Kültür Merkezinde aylık olarak düzenlediği tefekkür seminerlerinin üçüncüsü Şubat ayının ikincisi Cumartesi akşamı icra edildi.

Seminere çok sayıda pendiklinin iştirak ettiği programda Hayrat Vakfı Sakarya Temsilcisi Abdurrahman Kemaloğlu “Ahir Zamanda Sünnetin İhyası: Efendimiz(ASM)’in Aile Hayatı” adlı sunumunu dinleyicilerle paylaştı.

Sunumda; Aile hayatında mutluluğun sağlanması için uyulması gerekenler Peygamber Efendimiz(ASM)’ın hayatından örnekler ışığında izah edildi. Seminerin ikinci kısmında is Hayrat Vakfı Pendik Bölge Temsilcisi Muhammed Kürşad Sucuoğlu Hayrat Neşriyat’ın tanıtımı ile alakalı sunumu gerçekleştirdi. Sunumda neşriyatın kuruluşu, matbaa tesisleri ve neşriyata ait ürünler anlatıldı.