Hayrat Vakfı Pendik Temsilciliği olarak bu yıl birincisi düzenlenen tefekkür semineri Pendik belediyesi Hamid Aytaç kültür merkezinde yapıldı.

Pendik'te Tefekkür Seminerleri
Pendik’te Tefekkür Seminerleri

Program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Seminer Hayrat Vakfı Ümraniye Temsilcisi Enes Çalık ve Maltepe-Pendik Temsilcisi Muhammed Kürşad Sucuoğlu’nun sunumlarıyla gerçekleştirildi. Seminerin ilk bölümünde Muhammed Kürşad Sucuoğlu tarafından Hayrat Vakfı’nın faaliyetleri anlatılırken, ikinci kısmında ise Enes Çalık “İlim Öğrenmenin Faziletleri” sunumunu gerçekleştirdi. Seminere Pendik, Kartal ve Maltepe’den katılan vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Program sonunda katılımcılara İrfan Takvimleri ve Hayrat Vakfı kupaları takdim edildi.

İkincisi tefekkür semineri de Pendik Belediyesi Hamid Aytaç Kültür Merkezinde Ahmet Erem ve Muhammed Kürşad Sucuoğlu’nun sunumları ile gerçekleştirildi. Seminerin ilk kısmında Hayrat İnsani Yardım Derneğinin faaliyetleri Muhammed Kürşad Sucuoğlu tarafından anlatıldı. Ardından ikinci kısımda Ahmet Erem “Asr-ı Saadet ve Efendimiz(SAV)” konulu sunumunu gerçekleştirdi.