Vakfımız, gençlerimizin ve çocuklarımızın okuma alışkanlığına katkıda bulunmak, imani, ahlaki ve kültürel altyapısını zenginleştirmek gayesiyle Mili Eğitim Bakanlığımızın izni ve onayıyla yürütülen ödüllü kitap okuma yarışması düzenlenmesine katkı ve destek sağlamaktadır.

Koordinasyonunu Uluslararası Eğitimciler Derneğinin yaptığı yarışmaya yurt içi ve yurt dışından katılmak mümkün. Bunun için aydinlikyarinlara.com adresini ziyaret edebilir, kaydolabilir ve süreci takip edebilirsiniz.

Yarışmaya ilk, orta ve lise (açık lise dahil) öğrencileri katılabilmektedir. Katılım ücretsiz olup, yarışma sonunda başarılı öğrencilere hediyeler verilecektir. Tüm detaylar yarışmanın internet sitesinde bulunmaktadır.