Hayrat Vakfı, Nevbahar Eğitim ve Kültür Derneği ve Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında yapılan İş birliği ile Nevşehir’de yaz kursları düzenlenecek.

Hayrat vakfı Nevşehir Temsilcisi Mehmet Özer yaptığı açıklamada:

“Hayrat vakfı, Nevbahar Eğt. Ve Kül. Derneği ile Nevşehir Gençlik hiz. Ve spor il müd. İşbirliğiyle 3 TEMMUZ da yaz kurslarımız başlıyor.

Öğrencilerimizin yaz tatilini değerli hale getirmek için gönüllü eğitimcilerimizle Kuran–ı Kerimi okuma ve anlama seferberliği başlatıyoruz.

Derslerimiz hafta için her gün olacak. Kız öğrencilerimiz saat 09.00 ile 13.00 arasında; Erkek öğrencilerimiz 13.00 ile 17.00 arası derse katılacaklar.

Derslerimiz; Kur’an-ı Kerim , hadis-i şerif , unutulmuş sünneti , Zamanın getirdiği şübhelere cevap olacak şekilde iman dersleri, Kıssadan hisse, çocuklarımızın model alacağı İslam alimleri ve İslam kahramanlarının hayatları, şeklinde olacaktır.

Derslerdeki yorgunluğun atılacağı futbol, basketbol, hentbol, voleybol, tekvando, ok atma ve yüzme gibi sportif faaliyetlerin her gün birisi yapılacak. Bu faaliyetlerle öğrencilerimizin muhtaç oldukları bu islami eğitime karşı motivasyonu yüksek tutmaya gayret edeceğiz.

Derslerimizi Vakfımız bünyesindeki eğitimcilerimizle ücretsiz olarak vereceğiz. İsteğe bağlı olarak servis imkanımız da mevcuttur.” dedi.

Hayrat Vakfı Nevşehir il temsilcisi Mehmet Özer son olarak; “Nevşehir Gençlik Merkezinin nezih sınıflarında ve zengin sosyal aktivite salonlarında yaz tatilini değerlendirmeye bütün öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi

Not: Kayıt için başvurular Nevşehir gençlik merkezine yapılacak. Ayrıca aşağıdaki telefon numaralarından da detaylı bilgi alınabilir.