ÇANAKKALE (AA) – Çanakkale’de Hayrat Vakfınca düzenlenen yaz Kur’an kursuna katılan öğrenciler sertifikalarını tarihi Namazgah Tabyası’nda aldı.

Hayrat Vakfı İl Temsilcisi Mehmet Emin Bıçakçı, Çanakkale İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen ve 1 ay süren yaz okuluna 84’ü kız 168 öğrencinin katıldığını söyledi.

Bıçakçı, kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere Kur’an-ı Kerim, ilmihal adap dersleriyle Hazreti Muhammed’in hayatının anlatıldığı dersler işlendiğini kaydetti.

Konuşmanın ardından kursa başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

Velilerimizden N. Şenol hanımefendi;

“OĞLUM BU KURSA KATILDI. SADECE DİNİ EĞİTİM ALMAKLA KALMAYIP SOSYAL AKTİVİTELERLE ÇOK GÜZEL BİR AY GEÇİRDİLER. BAŞTA MEHMET EMİN BIÇAKCI HOCAMIZ OLMAKLA BİRLİKTE EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN HOCALARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN. VAKFINIZA ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR VE MUVAFAKİYETLER DİLERİM…” şeklinde fikirlerini beyan ettiler.

namazgah_tabyasi