Kırıkkale’de 3 yıldır düzenlenen yaz okulları bu sene de Hanımeller Ortaokulu’nda da yapılıp 3, 4, 5, 6, 7, 8. sınıf öğrencileri katılmaktadır. 3–28 Temmuz tarihleri arası hafta içi, saat 9:00-12:30 arasında yapılacak yaz okulunda Kur’an, Siyer, Ahlak, Osmanlıca derslerinin yanısıra futbol, basketbol, voleybol, badminton, ebru sanatı gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerinde bulunmaktadır. Yaz okuluna son kayıt tarihi 23 Haziran.

Kayıt olmak isteyenler http://yazkurslari.hayratvakfi.org sayfasından, Hüseyin Kahya mahallesi merkez otopark yanındaki ofisimizden veya 0505 259 2072 numaraları telefondan kayıt yaptırıp, koordinatörlere ulaşabilirler.

“Dinimizi öğretmek asli vazifemizdir” diyen Hayrat Vakfı Kırıkkale Temsilcisi İsmail Efe Demirhan, her sene olduğu gibi bu sene de manevi eğitimlere ve sosyal faaliyetlere ağırlık vereceklerini açıkladı. Demirhan,

“Bu güzel çalışmaların yapılmasında köprü görevi gören Milli Eğitim Müdürümüze, Kırıkkale Gençlikspor Müdürü ve gönüllük esaslı kurslarımız da vazife yapan tüm öğretmelerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.” dedi.

Ayrıca kursa katılan tüm öğrencilerimize Elifba, Kur’an-ı Kerim, tişört, yaz çalışma kitabı ve çeşitli ikramlar hediyemiz olup farklı zamanlarda piknik faaliyetleri de olacaktır. Tüm Kırıkkaleli hemşerilerimiz davetlidir.