Karabük’te Hayrat Vakfı Bünyesinde Kalem Eğitim ve Kültür Derneği ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan ücretsiz olan yaz okulları kursları büyük ilgi görüyor.

Hayrat Vakfı Karabük Temsilcisi İsmail Alınmaz;

“Kurslarda Kur’an-ı Kerim, Tecvid ve Osmanlı Türkçesi ayrıca ilmihal, adap, Hz. Peygamberimizin hayatı, iman ve ahlak derslerimiz var. Derslerimizi 15’ er kişilik sınıflarda gençlerimizi fazla sıkmadan hafta içi her gün 10:00 ile 13:30 saatleri arasında Bahattin Gazi İlkokulu ,Esentepe Anayasa İlkokulu, Prof. Dr. Süheyl Ünver Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ve Beşbinevler Mimar Sinan İlkokullarında yapıyoruz. Verdiğimiz bu eğitimlerin yanında öğrencilerimizle piknik, paintball,futbol,9D sinema gibi çeşitli sosyal etkinlikler de yapıyoruz. Yaklaşık 250 öğrencimiz ile kurslarımız devam etmektedir. Kurslarımıza olan ilgilerinden dolayı velilerimize ve çocuklarımıza teşekkür ederiz. Bizlere her zaman destek veren, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali Köse Beye, Halk Eğitim Müdürümüz Dursun Yeşiloğlu Beye, Bahattin Gazi İlkokulu Müdürü Abdullah Özbek Beye, Esentepe Anayasa İlkokulu Müdürü Mesut Göktaş Beye, Beşbinevler Mimar Sinan İlkokulu Müdürü Mustafa Demirci Beye, Prof. Dr. Süheyl Ünver Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayşe Acar Hanımefendiye ve tüm okul personellerine teşekkür ederiz ” diye konuştu.