Karabük Gençlik Merkezi İle Hayrat Vakfı Ortaklaşa Haşir ve Ahiret semineri gerçekleştirdi.

Karabük Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinden Gökhan Kahrıman Kur’an’ı Kerim tilaveti ile program başladı.

Karabük Hayrat Vakfı Temsilcisi İsmail Alınmaz Bey  gerçekleştirdiler Karabük Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinden Seyit Ahmet Karlı Allah’ın izzet ve celal sıfatlarının haşre delili konulu sunumlarını gerçekleştirdiler Karabük Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinden Hüseyin Arık ilahi söyledi.

Karabük Hayrat Vakfı Tesmilcilerinden Mehmet Kazıcı Bey sunumlarını gerçekleştirdiler Karabük Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerinden Serhad Aydoğdu Karabük Hayrat Vakfı Yaz Kuran Kursları hakkında bilgilendirme yaptılar.