Karabük Hayrat Vakfı temsilciliği ile Karabük Gençlik Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği “Gözümün Nuru Namaz” semineri geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Karabük Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden M. Enes Furkan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın selamlama konuşması Karabük Gençlik Merkezi Gençlik Lideri İsmail Kibar tarafından yapıldı. Karabük Hayrat Vakfi Temsilcisi İsmail Alınmaz Bey “Şükür” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Karabük Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Seyit Ahmet Karlı ise, “Gözümün Nuru Namaz” konulu sunumunu gerçekleştirdi. Projesi koordinatörü Serhad Aydoğdu da “Her Gün Mü Namaz?” konulu sunumunu gerçekleştirdi. Ayrıca proje kapsamında Siyer Okuma Yarışması düzenlediklerini, katılmak isteyenlere kitapların ücretsiz dağıtılacağını belirtti.

Program hediye çekilişi ile sona erdi. Hediye olarak 2 kişiye Kur’an-ı Kerim, 1 kişiye Meal, 1 kişiye de Siyer kitabı verildi.