İzmir temsilciliğimiz tarafından hazırlanan “Sönmeyen Çanakkale Ruhu” konferansı 18 Mart 2017 günü İzmir Katip Çelebi Üniversitesi konferans salonunda Cebrail ÇELİK hocanın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ardından söz alan Hayrat Vakfı İzmir, Çiğli temsilcisi Muhammed Said ÜNLÜTÜRK, Hayrat Vakfı olarak Çanakkale ruhunun manevi rehberliğinde faaliyetlerimizin sürdüğünü dile getirdi.

Mehmet Emin BIÇAKCI; “Çanakkale’den size şehitlerimizin selamını getirdik.” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti;

“Çanakkale Savaşı şehitlerimiz için bitmiş olabilir fakat bizim için nefsimizle devam etmektedir.” dedi.

Daha sonra Hayrat Vakfı Sakarya temsilcisi Abdurrahman KEMALOĞLU  “Allah şehadetimizi kabul etsin” diyerek  sözlerine başladı. Manevi Şehitlik ve 15 Temmuz Ruhu konulu sunumunu icra ettikten sonra Çiğli İrfan Yuvası Anaokulu öğrencileri, bayrak gösterisi ve İstiklal Marşımızın tamamını okuyarak programa neşe kattı.

Hayrat Vakfı İzmir temsilcisi Kudret UĞUR ve Çiğli emektarı İsa UYAR hocamız tarafından konuşmacılara hediyeleri takdim edildikten sonra tüm şehitlerimizin ruhlarına okunan hatimlerin duası yapılıp kendilerine hediye edildi.