Hayrat Uluslararası Öğrenci Derneği ile Hayrat Vakfı işbirliğinde 31 Temmuz – 9 Ağustos 2015 tarihleri arasında 50 farklı ülkeden 120 gencin katılımıyla “İslam Medeniyetinin İzinde” başlığı ile İstanbul’da Hayrat Gençlik Forum’u tertip ediliyor.

5 gün boyunca aralarında T.C. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Yazar Yusuf Kaplan, Prof. Dr. Recep Şentürk gibi gerek akademi dünyasından gerek kültür ve medeniyet sahasında mütehassıs Türk ve yabancı konuşmacıların hitabı ve gençlerimizin bilfiil katılarak sunumlarını gerçekleştireceği forumun ardından bir günlük İstanbul gezisi ve iki günlük de Bursa gezisi yapılacaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Valiliği, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın destekleri ile 31 Temmuz Cuma akşamında Bahariye Mevlevihanesi’nde Açılış Merasimi ile başlayacak olan forum 7 Ağustos Cuma akşamında Tarihi Bursa Ördekli Kültür Merkezi’nde Kapanış Merasimi ile son bulacaktır.

Davetiye:

davetiye - ic Print site-gorsel