Hayrât Vakfı, Elmas Kalem Derneği ile Denizli’de 21.01.2012 tarihinde “İman Davasında Bediüzzaman” konulu bir konferans düzenledi.

Denizli milletvekili Nihat Zeybekçi, Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanı sıra Bediüzzaman Hazretleri’ne gönül vermiş birçok insan katıldı.

İstanbul Piyale Paşa Camii Hatibi İshak Danış’ın Kur’ân-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını, Hayrât Vakfı Denizli Temsilcisi Araştırmacı-Yazar Muhammed Zakir Çetin yaptı. Konferans, Hayrât Vakfı İlmi Araştırmalar Merkezi Üyesi Cemal Erşen’in Bediüzzaman Hazretleri’nin yaptığı iman hizmetlerini anlatan konuşmasıyla devam etti.

Çeşitli etkinliklerin de yapıldığı konferansta son olarak Hayrât Vakfı Elazığ Temsilcisi Dr. Ayhan Mirza İnak, “Risale-i Nur’un Tebliğ Esasları” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Hayrât Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Hacı Hafız Said Nuri Ertürk Efendinin canlı bağlantıda yaptığı dua ile konferans sona erdi.

FOTOĞRAFLAR: