Bayburt Valisi Yusuf ODABAŞ’a Hayrat Vakfı Bayburt il temsilciliğince ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Vali ODABAŞ’a HayratVakfı tanıtılarak Vakfın Bayburt’daki faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Hayrat Vakfı Bayburt il temsilcisi Mustafa Cüneyt SOLAKOĞLU vakfın Osmanlı Türkçesi kursları hakkında yapılan çalışmalarını aktarırken Vali ODABAŞ da kendisine hediye edilen Osmanlıca Mealli Kur’an-ı Kerim’i okumaya başladı ve kendisinin Osmanlı Türkçesini bildiğini dile getirdi. Solakoğlu Hayrat Vakfı Bayburt İl temsilciliğinin düzenlemiş olduğu “Kutlu Doğum ve Osmanlı Türkçesi Sertifika Törenine Vali ODABAŞ’ı da davet etti.

Vakfımızın faaliyetlerini taktirle karşıladığını söyleyen Yusuf ODABAŞ, Bayburt Valiliği olarak kendilerine düşen vazifeyi yapmaya hazır olduklarını belirttiler.