Hayrat Vakfı Erzincan Temsilciliğinin Erzincan Belediyesi ve Erzincan Müftülüğünün de katkılarıyla hazırlamış olduğu “Dünya Gençlerinin Dilinden Efendimiz” konulu Kutlu Doğum programı; Erzincan 13 Şubat kapalı spor salonunda 2500 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Programa Erzincan Valisi Süleyman KAHRAMAN, Erzincan milletvekili Sebahattin KARAKELLE, Üzümlü Kaymakamı Fatih ACAR, Belediye Başkan Vekili Ertan Buyruk ve Erzincan İl Müftüsü Yavuz KARABAYIR gibi birçok protokol katıldı.

Hayrat Uluslar Arası Öğrenci Derneğinin bünyesinde eğitimlerine devam eden Afganistan Bangladeş Sudan Senegal Kırgızistan Tayland Mısır ve Malezyalı öğrencilerin sunduğu programa Hayrat Vakfı Ağrı, Erzurum, Kars, Van, Iğdır, Gümüşhane ve Bayburt temsilcileri de katıldılar.

Ayrıca programa Rusya’dan Erzincan’ın Üzümlü ilçesine yerleştirilmiş olan Ahıska Türkü vatandaşlar da katıldılar.