Hayrat Vakfı Batman Koordinatörlüğü, Batman merkez ve merkeze bağlı köy okullarına 750 Kur’an-ı Kerim dağıttı.

Hayrat Vakfı Batman Koordinatörü Şehmus Temiz, yaptığı açıklamada, Kur’an-ı Kerim’in yanı sıra dua kitaplarının da dağıtımını yaptıklarını söyledi.

İnsanları Kur’an-ı Kerim ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Temiz,

“Kur’an-ı Kerim’den uzaklaşmak hem insanları hem de toplumları yozlaştırmaktadır. Bizler de insanları yeniden Allah’ın kelamı ile buluşturmak için ‘Kur’an-ı Kerim’siz Ev Kalmasın’ Projesini başlattık. Öğrencilere, gençlere ve özellikle Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek isteyen yaşlılarımıza ulaşarak kendilerine Kur’an-ı Kerim hediye ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Temiz, ayrıca talep edildiği sürece Kur’an-ı Kerim dağıtımını sürdüreceklerini vurguladı.