Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Hayrat Vakfı işbirliği ile düzenlenen Yaz Kursları yapılan törenle sona erdi. 1500 öğrencinin katıldığı yaz kursları Hayrat Vakfı gönüllüsü 120 eğitimci ile gerçekleştirilmiştir.

Hafta içi her gün 5 saat süren kurslarda Kur’an eğitiminin yanısıra, iman esasları anlatılmış, adab, ahlak, ilmihal eğitimi verilmiş, öğrencilerle sosyal ve sportif etkinlikler yapılmıştır.

Öğrencilerin kurslara ulaşımı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanmıştır.
28 Temmuz 2018 tarihinde saat 17:30 da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doçent Doktor Sayın Mustafa Tuna beyefendinin de katılımıyla Atatürk Spor salonunda öğrencilerimizin ve velilerimizin yoğun katılımı ile sertifika töreni yapılmıştır.