Ankara Üniversitesi’nde öğrenim gören uluslararası öğrencilerle yeni yılın ilk günlerinde beş günlük bir kamp gerçekleştiren Hayrat Uluslararası Öğrenci Derneği, renkli bir buluşmayla bu kez Gazi Üniversitesi misafir öğrencilerini bir araya getirdi.

24 Ocak tarihinde Hayrat Vakfı Genel Merkezi’nde kampa alınan 11 ülkeden 25 öğrenci alanında uzman, farklı eğiticilerden Kur’an-ı Kerim, Risale-i Nur, Bediüzzaman, Uhuvvet ve Gençlik üzerine bir dizi eğitimler aldı.

Gençler kamp vesilesiyle duygu ve düşüncelerini ifade edip âlem-i İslam’dan gelen diğer kardeşleriyle tanışma, halleşme ve meşveret imkânı da bulmuş oldular.

Üç günlük kampın nihayetinde tertiplenen sertifika töreniyle katılım belgelerini alan misafirler Panorama, Yerebatan Sarnıcı ve Miniatürk ziyaretinin ardından Ankara’ya yolcu edildi.