Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Erzincan’ın Kurtuluşundan Bayırbucak’a Yardım

Hayrat Vakfı yardım derneği HİYD Erzincan ekipleri tarafından Erzincan Valiliğinin de katkıları ile, 13 Şubat 2016 tarihinde Erzincan’ın 98. kurtuluş yıldönümü münasebetiyle 13 tır yardım malzemesi toplandı. Toplanan yardımlar, kurtuluş törenlerinin ardından Ordu caddesinden dualar ile uğurlandı. Bayırbucak Türkmenlerine gönderilen yardım tırları gıda, giysi ve eğitim malzemelerinden oluşuyor.
Bu münasebetle Erzincan’da bulunan Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu da yardım tırlarının uğurlanmasına katıldı ve kısa bir konuşma yaparak Hayrat Vakfı’na teşekkür etti.
“Bu dahi, sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin değil, aziz milletimin de her ferdine kadar bölgedeki bütün kardeşlerimize yüreğinin açık olduğunu gösteren önemli bir adım” diyen Davutoğlu, bu 13 tırı Bayırbucak Türkmenlerine iletecek olan şoförlerimize, hizmet erlerine, aşk ve muhabbet öncülerine de teşekkürü bir borç biliyorum ve onlara Bayırbucak Türkmenlerine doğru giderken her adımınızda Allah sizinle olsun, Allah sizin bu attığınız her adımları misliyle ödüllendirsin niyazıyla gönderiyoruz” diye orada bulunan halkımızla beraber dua etti. Yardım tırları duaların ardından Bayırbucağa doğru yola çıktı.

Fotoğraflar:
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.